Ett annat steg i städningsprojektet

Ett annat steg i städningsprojektet är att rensa och gallra i magasinet vid Åmål Ö. Där har under åren samlats all möjlig bråte men under tre dagar i februari/mars har undertecknad med hjälp från bland annat Bengt-Arne Larsson sorterat, flyttat och kastat en stor del av allt som tidigare fanns där inne. På bilden ovan, som togs från övervåningen den 1 mars i år, syns ungefär hälften av all bråte som hittat in i magasinet.

En del saker ska naturligtvis sparas och det är tänkt att ha Signalavdelningens förråd och verkstad i en del av byggnaden, men målet är att i övrigt få helt tomt i den stora delen av magasinet. Vi har kommit en bit på väg, men än återstår en del. Bland annat montering av hyllor, mellanvägg och att flytta ut resterande saker som ska slängas eller återvinnas till FV1 55012 som finns precis utanför. Vagnen ska sen dras upp till lokstallsområdet där övriga avdelningar kan gå igenom vad som eventuellt ska sparas och sen skickas resterande innehåll till Hallquist återvinning respektive tippen i Östby.

 

/David Sohlberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.