Bröllop och logi

Helgen 7-10 juni fylldes området kring stationen i Svanskog av bröllopsgäster. Jan Håkon Wiger och May Kristin Jacobsen, som äger ett torp i Källtegen, hade ställt till med fest i dagarna tre med sitt bröllop vid torpet som huvudnummer men även uppträdanden på fredagen med flera olika grupper.

JÅÅJs del i det hela var att stå för övernattningsmöjlighet och till detta användes SJ Co14 2864 och BJ ABo1 13. Totalt 38 gäster i vagnarna och till det kom ett stort antal som tältade. I samarbete med Svanbo Vandrarhem anordnade vi frukost varje morgon till ett hundratal av de totalt 170 gästerna. Vår ”bluesfrukost” fick mycket beröm!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flera nya medlemmar tillkom under helgen och flera vill komma tillbaka för mer övernattning en annan gång. Vi tackar alla trevliga gäster för denna helg och hälsar välkomna åter!

Text och foto – Bitte Hultenberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.